TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała autor: Kmak Kazimierz Józef
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 978-83-245-1971-2
Format: 17.0x24.5cm
Liczba stron: 320
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2013 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
34,90 zł

Ojciec Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.

Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy.
Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna?

Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.

Ojciec Kmak dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkową
Uzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Eureka akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier