TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu autor: Franz Siegfried Wagner
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 978-83-7073-766-5
Tłumaczenie: Floriańczyk Barbara
Format: 15.5x21.5cm
Liczba stron: 136
Oprawa: Twarda
Wydanie: 3, 2017 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
35,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Eureka akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier