TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Tradycje i sztuka kulinarna Chin autor: Ksawery Burski
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Dialog
ISBN: 978-83-8002-280-5
Wydanie: 1, 2015 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
32,00 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Eureka akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier