TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory autor: Joanna Baranowska
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Videograf
ISBN: 978-83-7835-324-9
Wydanie: 2006 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
9,90 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI

Książka zawiera wybrane i przystępnie opracowane przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej, słynnej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowywane według jej wskazówek doskonale nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Eureka akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier